0744-181-268
contact@leaganulvietii.ro

Sarcina și nașterea

Aici vei găsi informarea, pregatirea și suportul atât de importante într-un moment de mari schimbari ce vizează atât aspectele fiziologice dar în egală masură și starea interioară.

Servicii prenatale / postnatale

Pregătire pentru naștere. Viitori părinți pregătiți pentru naștere

Dedicat viitorilor părinți, acest modul îsi propune să treacă în revistă cele mai importante momente de început pentru noua familie: sarcina, nașterea, alăptarea, nou născutul, atașamentul, comunicarea bebelușului și nevoile celui mic.
Citește mai mult

Curs diversificarea alimentației. Alimentație echilibrată

Cursul pentru diversificare va ajuta în acesta etapa prin înţelegerea și clarificarea tuturor aspectelor legate de hrana bebeluşului, continuarea alăptării, situaţiile speciale, astfel încât părinţii să fie încrezători iar bebeluşii sănătoşi.
Citește mai mult

Lamaze. Susținere pentru nașterea naturală

Pe parcursul cursului prenatal Lamaze, gravidele împreună cu partenerii lor se vor pregăti pentru travaliu, naștere și prima perioadă împreuna cu bebelușul lor, învațând diferite modalitați de gestionare a durerii în timpul nașterii, însușindu-și informații despre procesele implicate în naștere și primind suport personalizat.
Citește mai mult

Consultanță în alăptare. Suport în alăptarea naturală

Pentru că intuiesc că ești o mamă ce-și dorește să alăpteze, este bine să acorzi un timp acestei etape din viața voastră (pentru că va fi o perioadă, mai îndelungată sau mai scurtă) înca din timpul sarcinii. Te poti gândi la acest timp ca la o etapă, întrucât veți petrece un timp împreună în aceste îmbarațișari calde numite și alăptare.
Citește mai mult

Seminar puericultură. Îngrijirea nou născutului

Nașterea și contactul skin to skin, Aspecte ale noului născut cum arata nou nascutul la termen, reflexe, cum reacționează La ce ne putem aștepta în primele zile după naștere
Citește mai mult

Baby sign - limbajul bebelusului

Cum m-aş comporta dacă gângurind în limbi străine aş vrea să spun ceva foarte important? Mi-aş pierde probabil cumpătul, m-aş înfuria şi chiar aş striga. Acelaşi lucru se întâmplă cu un copil de unu sau doi ani. Când încearcă să ne spună ceva cu un singur cuvânt şi noi nu reuşim să îl înţelegem, devine furios. Ajunge la urlete paroxistice care ni se par fără sens. ” Sunt cuvintele Mariei Montessori care continuă: „Dar acesta este un om mic, neînţeles, care luptă pentru independenţă. Neposedând vreun limbaj, tot ce poate face e să îşi arate exasperarea”.
Citește mai mult

Dunstan Baby Language - Limbajul bebelușului

Dezvoltarea nou nascuților începe cu maturizarea reflexelor. Reflexele sunt cele care ajută bebelușii să supraviețuiască. Tot reflexele înnascute, îi ajută pe aceștia să-și comunice nevoile într-un mod involuntar. Sunetele produse de bebeluși sunt secretul în a vă întelege bebelușii, oare le e foame, le e somn, au crampe, vor să ragâie sau le e prea cald?
Citește mai mult

Gimnastică Pre\Postnatală. Întreținere pentru o sarcină sanatoasă. Redefinire musculară

Grup de sprijin pre/postnatal. Suport emoțional

Dacă ţi-ai propus să devii părinte sau deja eşti părinte probabil ai auzit descrierea perioadei ce urmează, a parentalității în cei mai frumoşi termeni. Vezi cărucioarele frumos colorate în parc, mămici ce se plimbă și bebeluşi simpatici. Însă cu siguranţă nimeni nu ţi-a descris cu acurateţe, ajutându-te să vezi şi alte perspective, momentele de criză psihică intensă, de depresie sau conflict iterior, roluri neasumate, frustrări, renunţări şi oboseală accentuată.
Citește mai mult

Dezvoltarea copilului și stilul de atașament

Atașamentul se referă la legătura emoţională a copilului cu mama de obicei, care începe la naştere şi se dezvoltă rapid în următorii 2 ani de viaţă. Apoi își va continua dezvoltarea pe tot parcursul vieţii, bazându-se pe calitatea comunicării emoţionale nonverbale ce are loc între mamă şi copil.
Citește mai mult

Pilates și aqua gym

La ce ma pot aștepta dupa naștere. Seminar cu Medic obstetrician

O întâlnire în care-ţi poţi exprima temerile legate de naştere şi perioada de după, în care poţi vorbi cu un specialist în intimitatea grupului despre subiecte ce te preocupa.
Citește mai mult