0744-181-268
contact@leaganulvietii.ro

8 Iun 2015

Gânduri pentru sarcină – Începuturi – Săptămâna 5

Bebelușul meu,

În această săptămână ţi se formează coloana vertebrală. Câteva dintre vertebrele tale sunt deja la locul lor şi, cumva, corpul meu ştie cum să îngrijească şi să dezvolte această minune, care eşti tu. Sper ca puterea mea, împreună cu a ta să iţi ofere suportul emoţional pentru ca la un moment dat să poţi susţine lucrurile în care crezi.

Creierul tău este mai dezvoltat acum. Eşti o fiinţă în mine, care acum poate percepe şi simţi. Realizez că gândurile mele devin sentimente pe care ţi le transmit. Trebuie să fiu atentă asupra a ceea ce cred şi să îţi transmit gânduri hrănitoare. Mă voi relaxa cât de mult voi putea şi îţi voi transmite mesaje liniştitoare, tu „plutind” paşnic în mine.

Acum ai deja mugurii braţelor şi picioarelor tale viitoare. Le vizualizez formându-se şi doresc tot binele în creşterea lor. Într-o zi o să-ţi pot săruta micile degeţele şi picioruşe; mă vei prinde de deget şi te voi lăsa să îl ţii atâta timp cât vei dori. Primeşti atât de multe cadouri minunate într-o perioadă de timp atât de scurtă şi sunt sigură că le accepţi pe toate cu uşurinţă.

Precum propria-mi coloană vertebrală miraculoasă, pot fi flexibilă, însă în acelaşi timp, puternică. Pot accepta schimbările care se petrec în corpul  meu şi să mă bucur de noua viaţă care se dezvoltă în mine, odată cu aceste schimbări. Astăzi mă rog ca flexibilitatea aceasta să permită înfăptuirea acestui miracol.

 

În această săptămână:

  • Îmi voi lua zilnic vitaminele din hrana adecvată, pentru a ajuta la dezvoltarea corpului tău şi îmi voi găsi cel puţin o zi pentru a exersa câteva dintre exerciţiile mele de întindere pentru a-mi menţine coloana flexibilă.
  • Voi sorbi supă de pastă de orez şi seminţe de soia sau ceai de ghimbir sau mentă dacă voi avea ameţeli sau greţuri matinale pentru a-mi calma stomacul şi pentru a mă hidrata. (Cu toate acestea, voi utiliza ghimbir sau ceai de ghimbir cu masură).

Adaugă un comentariu