0744-181-268
contact@leaganulvietii.ro

9 Iun 2015

Gânduri pentru sarcină – Începuturi – Săptămâna 16

Bebelusul meu,

 

Luna trecută ţi-ai triplat dimensiunile, luna aceasta te vei dubla. Sper să nu dobândesc şi eu aceeaşi tendinţă. Este dificil să mă obişnuiesc cu noul meu corp. Iubesc curbele line pe care mi le conferi însă câteodată mă simt un pic neliniştită când mă gândesc la schimbările care se vor petrece ca la deformări mai degrabă decât la proeminenţa unei noi vieţi. Oare în această lună liniştită de existenţă va începe să ţi se formeze sufletul? Există un locşor înăuntrul tău care rămâne deosebit, un locşor care tinde către absolut, un locşor în care te extinzi către infinit?

Există un loc înăuntrul meu în care inima mea se aliniază cu a ta, un loc care nu are nimic în comun cu genele noastre, cu ovulul meu sau cu arborele tău genealogic. Este un loc antic în care ne întâlnim în întunecimea a tot ceea ce există, un loc în care mă reunesc cu tine într-o tăcere totală.

Vor fi multe momente de vorbire şi atingere şi ascultare. Astăzi, în liniştea profundă, tihnită a corpului meu şi în formarea imponderabilă a sufletului tău, mă odihnesc în pace cu tine.

Te afli încă într-o tăcere sacră. Mişcările tale, ca un foşnet distant într-un tufiş îndepărtat, încă mă ocolesc. Sunt mulţumită.

 

Mă bucur de legătura pe care o împărtăşim. M-ai ajutat să îmi reorientez atenţia de la lumea exterioară către un loc mult mai profund şi mai bogat, un loc pe care l-am uitat pentru o perioadă. Astăzi, onorez acel loc interior.

 

În această săptămână:

  • Voi încetini ritmul vieţii mele pentru a ţine pasul cu al tău.
  • Voi exersa sentimentul de a fi complet prezentă într-un moment. Atunci când voi trăi experienţa conexiunii noastre, asta este tot ce voi face. Voi face lucrurile pe rând.

                                                                                                 Tradus si adaptat dupa: Michelle Leclaire O’Neill

Adaugă un comentariu