0744-181-268
contact@leaganulvietii.ro

Dezvoltare și educație

Acest segment îsi propune să fie o resursă de informații știintifice pentru orice părinte, prin articolele despre dezoltarea copilului și prin întâlnirile cu specialiști din domeniul educației și psihologiei copilului.

Little Forest Explorers

Intreaba-l pe cel mic daca vrea sa fie explorator in padure! Daca da, atunci iata ce trebuie sa stii despre micile noastre expeditii de weekend
Citeste mai departe

ATASAMENTUL PARINTE-COPIL, BAZA RELATIILOR SANATOASE

Atasamentul este de fapt prima relatie de dragoste care apare intre mama si copil si este un invelis protector in care se construieste copilul. Cu fiecare mama si fiecare copil incepe o poveste unica de dragoste. Istoria lor se contureaza deja la finalul primului an de viata.
Citește mai departe

Antrenamentul caracterului la parinți și copii

Pornind de la premisa conform căreia caracterul este cel puţin la fel de important ca inteligenţa pentru obţinerea succesului în viaţă (începând cu cel academic), Leagănul vieţii împreună cu Gritty își propun să desfășoare sesiuni de antrenament psihologic cu tine, părinte\specialist, pe următoarele secvențe de cunoaștere (obiective) cu aplicabilitate clară în relația cu copilul tău
Citește mai mult

Baby sign

Cum m-aş comporta dacă gângurind în limbi străine aş vrea să spun ceva foarte important? Mi-aş pierde probabil cumpătul, m-aş înfuria şi chiar aş striga. Acelaşi lucru se întâmplă cu un copil de unu sau doi ani. Când încearcă să ne spună ceva cu un singur cuvânt şi noi nu reuşim să îl înţelegem, devine furios. Ajunge la urlete paroxistice care ni se par fără sens. ” Sunt cuvintele Mariei Montessori care continuă: „Dar acesta este un om mic, neînţeles, care luptă pentru independenţă. Neposedând vreun limbaj, tot ce poate face e să îşi arate exasperarea”.
Citește mai mult

O prajitură acum sau două mai târziu? Ce legătură este între autocontrol și succesul în viață

Unul dintre cele mai prestigioase şi avangardiste programe pentru părinţi, viitori părinţi, specialişti şi copii, la Braşov! Propune instruirea ta şi şlefuirea potenţialului copilului tău, cu scopul de a-i asigura succesul în viaţă! Există MODALITĂŢI prin care trăsăturile POZITIVE DE CARACTER, 7 din 24, se pot antrena cu scopul de a-i creşte şansele de SUCCES în viaţă, micuţului tău!
Citește mai mult

Cine sunt neuronii jucăuși?! Un modul de neuroștiințe pentru cei mici

Este nevoie de un start fresh al acestui an academic! Cu toții deținem un organ magic care ne procesează realitatea și coordonează modul în care luăm decizii, acționăm și ne trăim viața. Acesta este creierul!
Citește mai mult

Culoare în Farfurie. Gurmand, dar cu autocontrol

Sesiuni practice de cooking sănătos combinate cu antrenamentul minții – mai specific o trăsătură de caracter numită autocontrol. Alături de activități concrete de gătit gustări delicioase folosind fructe, copiii vor trăi contextul minunat de a se antrena psihologic.
Citește mai departe