0744-181-268
contact@leaganulvietii.ro

Despre noi

Leagănul Vieții este primul centru de educație prenatală din orasul Brașov ce are în centrul atenției interesul pentru mamă și copilul ei, în perioada cea mai emoționantă și anume sarcina, nașterea, primele momente în rolul de parinte, dar și dezvolarea și educația ulterioară.

Alaturi de echipa noastră, tinerii parinți vor gasi informarea, pregătirea și suportul, atât de importante într-un moment de mari schimbari ce vizează atât aspectele fiziologice dar în egală masură și starea interioară.

Scopul Asociatiei este de a oferi suportul necesar pentru o sarcină sanatoasă și de a se asigura în continuare că mamele și bebelușii lor beneficiază de sustinere adecvată pe întreaga perioadă a alaptării, a îngrijirii copilului și a recuperarii post partum. De asemenea dezvoltarea și educația ulterioară a copilului este pentru noi un segment de mare interes, în încercarea  de a sprijinii vieți pline de sens.

Promovând un stil de viață sanătos în perioada sarcinii, sustinând nașterea naturală, alăptatul și îngrijirea adecvată după naștere, Leagănul Vieții organizează și promovează constant evenimente, seminarii, cursuri și actiuni prin intermediul cărora viitorii parinți primesc  informații, suport și îndrumare personalizată de la diverși specialiști ai acestor domenii de interes pre și post natal. Cursurile prenatale  au scopul de a sustine viitorii parinți în perioada sarcinii și de a-i pregati pentru travaliu, naștere și primele saptamani de viața ale bebelusului.