0744-181-268
contact@leaganulvietii.ro

Art Terapie

Daca va plac lucrurile nonconformiste, provocatoare si vrei ca cel mic sa invete sa se exprime jucandu-se ori sa cunoasca lucruri noi, te invit la atelierul nostru de Art terapie.

Primul nostru modul de Art terapie se numeste The dot! „The dot” este o poveste motivationala pentru copii ce a facut inconjurul lumii! Felul in care ne-am gandit sa implicam copii in aceste sedinte art terapeutice si care este legatura cu publicatia uimitoare The dot, ramane o surpriza ce va trebui descoperita!

Aducandu-l la the dot, iti lasi copilul sa se exprime si sa-ti spuna in culori pastelate sau aprinse, cu pensule mari si mici, sau cu mainile concentrate in lutul moale, cleios si racoros ce e in interiorul lui, ce gandeste, cum ii place sa fie si sa invete!

La The Dot o sa descopere Cosmosul in puncte sateliti, puncte salbatice si colorate, buline zburatoare, prinzand a zbura mai apoi ca insecte cu buline rosi sau ochi mari si aripi diafane. Punctele noastre vor deveni centrifugate intr-o gaura neagra din spatiu precum stelele, apoi se vor transforma in neuroni ce se-mpanzesc in legaturi infinite si apoi iar si iar le reinventam. Atelierele sunt ocazia exprimarii creative a copiilor prin modelaj, desen, pictura dandu-le ocazia in egala masura de a invata prin modalitati inovative teme stiintifice, artistice, fapte sau evenimente despre viata, lucruri  despre natura sau istorie.

Tinand cont de date valoroase din neurostiinte, psihologia gandirii, mecanismele memoriei, psihologia copilului, si dotati cu materiale fascinante din lumea artistica, pornim in cunoasterea lucrurilor si faptelor stiintifice sau istorice in tara de foc a lui Magellan sau chiar in cosmosul infinit.al lui Amstrong. The Dot este o ocazie de a descoperi insusiri, trasaturi de caracter precum increderea si perseverenta, pe care personajul cartii insusi le descopera in sine si apoi le transmite mai departe ca si resurse interioare. El dobandeste libertatea de a se exprima creativ si  de a crea cu pasiune.

Fii liber in a te exprima si in a descoperi!

Cu cine? Laura este psiholog ce-si doreste sa aplice cele mai noi resurese din domeniul psihologiei si al educatiei  in beneficiul copiilor.

Aceste concepte/idei s-au nascut din cautarile proprii catre o stimulare adecvata, potrivita si personalizata pentru fiiul ei si din pasiunea pentru arta si terapie. Dar si ca o sursa continua de solutii in provocarea imensa  a meseriei de parinte.

Pret: 50lei

20171002_161404 20171002_161348 20170524_174149

20171002_161121 20170524_174816