Grup de suport pentru părinți\ specialiști

Copilaria Mica - o mare sansa by eventportrait.ro (37 of 106)
În ceea ce ne privește activitatea, vrem să vă anunțăm cu bucurie că vom continua șirul întalnirilor cu Ana Muntean prin formarea unor grupuri de suport pentru părinți și educatori\specialiști. 
Grupurile vor fi de două tipuri:
1. alcatuite exclusiv din părinți sau
2. exclusiv din specialiști (educatori, psihologi,etc) 
Atelierele de lucru pentru părinți (workshops), pe care le vom organiza, mediate de către Ana Muntean vor fi structurate pe grupe de vârsta ale copiilor:
Copii de 0-1 an (la acest grup vor fi bineveniți și părinții care sunt în așteptarea unui copil);
Copii de 1-3 ani;
Copii de 3-5 ani;
Adolescenți (12-16 ani) .
Atelierele vor prilejui părinților achiziția unor informații cu privire la specificul vârstei. Întrebarile ce v-au neliniștit în legătură cu copilul sau cu modul d-tră ca părinți de a interacționa cu copilul, își vor gasi un răspuns în aceste ateliere de lucru. Exercițiile de dezvoltare personală și jocurile de rol care se vor face vor fi un prilej pentru a vă cunoaște mai bine și a reflecta asupra misiunii de părinte și a posibilitații de a fi un părinte mulțumit și a creste un copil fericit.
Grupele vor fi organizate în funcție de numărul de părinți înscriși. În fiecare grup sunt așteptați pana la 12 părinți. Structurarea temelor va fi în mare măsură ad-hoc în funcție de ariile de interes formulate de părinți. Viziunea asupra copilului promovată prin aceste ateliere de lucru va fi una globala, bio-psiho-socio-culturală.
Atelierele se vor desfăsura pe parcursul a trei zile, 4 ore pe zi. Costul unei zile de participare îl vom anunța în momentul înscrierilor. Participanții pot opta pentru 1-2 sau toate cele 3 zile: 7, 8, 9 septembrie.
Locația atelierelor va fi anunțată ulterior, în funcție de disponibilitate,înscrieri. Înscrierile se pot face până la data de 15 august.
Ne dorim ca aceste ateliere să aducă informații și o stare de bine care se va răsfrânge ulterior în mod benefic în relația cu copilul și în propriul cuplu.
Ne puteti scrie pentru a va rezerva un loc la adresa: @contact@leaganulvietii.ro\ laura@leaganulvietii.ro
Va asteptam!