0744-181-268
contact@leaganulvietii.ro

8 Aug 2018

Atelier de lucru pentru specialisti cu Prof. Univ. Dr. Ana Muntean

Atelier de lucru pentru specialiști cu Ana Muntean, 7 septembrie 2018

Copilaria Mica - o mare sansa by eventportrait.ro (97 of 106)

Toate serviciile adresate copiilor reclamă profesioniști specializați în domeniul copilăriei. În România, psihologii\educatorii au la dispoziție înca prea puține oportunități de specializare în domeniul copilăriei. Desi se admite că toate procesele și activitățile psihice ale copilului diferă de cele ale adultului, prea puține sunt formarile care îmbină aspectele teoretice ale stadiilor de dezvoltare prin care trece copilul cu practica interacțiunii profesionale eficiente cu copilul.

„În îndelungata mea viață profesională, nu odată am fost surprinsă de buna pregatire generală și teoretică a unor tineri psihologi, și disconfortul lor evident în momentul interacțiunii și a comunicării cu copiii aflați în dificultate. De unde apare acest blocaj emoțional în practică? El este generat de copilul care am fost noi însine și pe care îl purtăm cu noi de-a lungul întregii vieți. Iată de ce, întalnirea aceasta organizată de Leagănul vieții în București, își propune nu doar diseminarea de informații cu caracter teoretic și practic, ci și cateva exerciții de autodezvoltare care să conducă la o mai buna cunoastere de sine precum și la dezvăluirea unui potențial personal neglijat.”
Este o oportunitate pentru oricine lucrează alături de copii, de a întelege mai bine psihologia diferitelor vârste, de a-și dezvolta modalitățile de lucru alaturi de un specialist extrem de valoros în Psihologia dezvoltării umane, și a Teoriei atașamentului, Prof. Dr. Ana Muntean.
În acest grup sunt asteptați pâna la 12 specialiști (psihologi, educatori, etc). 
Atelierul se va desfăsura în data de 7 septembrie, pe parcursul a 4 ore de lucru.

Costul unei zile de participare este de 200 lei. 
Locul care va gazdui aceste ateliere este https://pravaliaparintilor.ro
Ne puteți scrie pentru a vă rezerva un loc la adresa:
@contact@leaganulvietii.ro\ laura@leaganulvietii.ro 
Vă așteptăm!

 

Adaugă un comentariu